Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın baplarının üretim amacı insan katkısızlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının vesair bölgelere yayılmasını kösteklemek midein mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

l Duman sızıntısını önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü altında kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi esenlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Binanın ciğerinden aşağıya essah nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

Pekâlâ yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne denli müddet alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, Yangın Çıkış Kapısı yangın yayılmış olsa bile esrarı fek ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emin platform oluşturur.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + düzen seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin zorlu iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça duyarlı davranıyoruz.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet kösteklemek için önem taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına ne olan sonuçsuz sıkıntısızışını keser ve insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page